Våra artister

Sundbyholmstravet samarbetar med en rad olika artister där vi tillsammans skapar fantastiska shower och galor. Vår tydliga målsättning är att skapa en fartfylld och underhållande kväll som också blir minnesvärd för kunden. Vi är stolta och glada över att kunna presentera fantastiska artister på våra scener.


 

Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt

Artist

En av Sveriges främsta artister som deltagit i ett flertal Melodifestivaler både som soloartist och tillsammans med gruppen Alcazar.Andreas är en fantastisk entertainer och en riktig discokung som alltid ger publiken det bästa. Andreas är ett självklart val för en lyckad kväll!

Ann Louise.png

Ann Louise Hanson

Artist

Ann Louise Hanson är en av tidernas största schlagerartister, hon har rekord i antalet Melodifestivaler och fortsätter att leverera! Ann Louise är det perfekt valet när man söker en trygg och stabil artist som alltid gör proffsiga framträdanden.

Erik Linder.png

Erik Linder

Artist

Erik Linder är killen med den fantastiska rösten som blivit en stående gäst på Sundbyholmstravets evenemang. Erik finns med på en rad olika event varje år och är både konferencier och artist. Erik har fick sitt genombrott i tv programmet Talang och har efter det deltagit i Melodifestivalen och den stora sommarproduktionen Diggiloo.

GladysTest.png

Gladys Del Pilar

Artist

Gladys Del Pilar är en riktig powersångerska med en röst som berör, Gladys del Pilar har en energi och utstrålning som få och vet hur man intar en scen. Gladys är ett återkommande inslag på travbanan och har också en lång artistkarriär med Melodifestivaler och musikaler, senaste musikalen är En Värsting till Syster.

Glen Vella.png

Glen Vella

Glen Vella är en lysande stjärna från Malta som tillhör en av landets mest framgångsrika stjärnor. Glen har representerat Malta i Eurovision Song Contest 2011 och uppträder på många olika scener i sitt hemland men älskar också Sverige och har uppträtt många gånger med framgång på Sundbyholms Travbana. Glen är väldigt mångsidig och kan sjunga allt från schlager till rock och vet hur man charmar en publik.

Crash.png

 

Le CRASH

Le CRASH är gruppen som tar publiken med storm genom sina fartfyllda shower med snabba klädbyten. Här blandas rock, pop och schlager i en fartig blandning. Artisterna Daniel Mitsogiannis , Miss Angelina och Elenor Leoné ger alltid järnet och har mångårig erfarenhet av artistbranschen, och här finns något för alla!

Backlund.png

Magnus Bäcklund

Artist

Magnus Bäcklund är killen som kan sjunga allt från rock, pop till schlager. Magnus har en mäktig röst och passar i alla sammanhang, en riktig entertainer. Magnus är också en flitig gäst på travbanan och har deltagit i många shower genom åren. Magnus Bäcklund har också en lång meritlista bakom sig och kronan på verket är segern i Melodifestivalen där han deltog tillsammans med Jessica Andersson bildade han duon FAME och vann med bidraget ”Give Me Your Love”.

Suzzie Tapper

Suzzie Tapper fick sitt stora genombrott under 80-talet som sångerska i gruppen Suzzies Orkester. 2008 deltog hon i Melodifestivalen med låten ”Visst finns mirakel” och sen 2017 uppträder Suzzie i populära 80-talskonserter över hela Sverige. 2010 och 2012 sände SVT dokumentären om hennes liv med Parkinsson. Suzzie Tapper är en artist med mycket värme som älskar att möta sin publik och för oss tillbaka till 80 talet. Hon har också en livshistoria att berätta om sitt liv med Parkinsson.

TinaLeijonberg.png

Tina Leijonberg

Artist & Skådespelare

Vi har jobbat tillsammans med Tina Leijonberg under många år, tillsammans har vi skapat våra populära Tjejkvällar. Tina har mångårig erfarenhet från artistvärlden där hon deltagit i allt från Melodifestivaler till musikaler och teatrar. Tina har också varit en av skådespelarna i den populära tv serier Tre kronor samt programledare för tv programmet Söndagsöppet.

 


info@sundbyholm.com