Deliver är Svantes hetaste chans

Svante Ericssons stall selar ut hela fyra hästar på hemmaplan vid dagens lunchtrav och hetaste chansen är Deliver i Lopp3.


Svante Ericssons stall har flera hästar till start vid dagens lunchtrav så här säger stallet om chanserna. 

 

Lopp 3: Deliver 

- Håller riktigt bra form för dagen men har fått ett trist utgångsläge idag och det är många att runda men skulle det klaffa lite på vägen så är hästen med långt framme, det är vår bästa chans för dagen, säger Agnes Larsson. 

Lopp 4: Optimum Terminator 

- Har gått bra på sistone och var lite tunt jobbad inför senaste starte på Romme men bör gått framåt med det loppet i kroppen och vi tycker hästen skall kunna räknas tidigt från ett fint utgångsläge, menar Agnes Larsson i stallet. 

Lopp 7: Boycott 

- Startade förra veckan och fastnade med gott om krafter sparade och lär gått framåt med det loppet i kroppen men vi siktar på ett snällt upplägg idag också men skulle det stämma lite så är han inte helt borta idag, tycker Agnes. 

Lopp 9: Optimum Concinnity 

- Tränar riktigt bra för dagen men har varit lite trög i loppen innan och nu proivar i norskt huvudlag för första gången och hoppas det skall ge effekt, hon kan vara en outsider om det stämmer på vägen, säger Agnes. 

 

 

Publicerad den 5 januari 2021. info@sundbyholm.com

Tränarintervjuer

Samarbetspartners