Groupie Doll är kvällens bästa chans

Oskar J. Andersson gästar Sundbyholmstravet ikväll och hans bästa chans enligt honom själv återfinns i V64 1 med Groupie Doll.


Oskar J. Andersson sitter upp bakom flertalet hästar ikväll och bedömer själv Groupie Doll som sin bästa chans i V64 1- Lopp 4. Så här säger Oskar J. Andersson om kvällens chanser. 

Lopp 4: Groupie Doll 

- Satt fast senast i derbyuttagningarna i Malmö med krafter sparade. Det är en fin häst som är snabb ut och hoppas hitta en vettig position från början och jag tycker hon skall räknas tidigt och känns som min bästa chans för kvällen, säger Oskar J. Andersson. 

 

Lopp 6: Big Farmer 

- Har gjort det bra i sommar även om han varit lite ojämn i prestationerna. Håller väl ingen toppform men skulle kunna skrälla om favoriten gör bort sig även om han missgynnas lite av läget, menar Oskar J. Andersson. 

 

Lopp 8: Betting Rebel 

- Är klart bättre än raden, gick med fel utrustning senast och gången innan blev han påkörd, hade vi haft framspår kunde han varit ett tidigt bud, nu får vi lita till turen men formen är i alla fall klart bra, meddelar Oskar J. Anderssson. 

 

Lopp 9: Viscount 

- Är en favorit i fara, har gått tre lopp utan rygg nu och jag vill ge hästen en ryggresa denna gång. Dessutom så kommer han gå i vanlig vagn idag och är osäker från start, har haft detta spåret en gång tidigare och då blev det galopp. Hästen har tjänat snabba pengar vilket också gör att han kommit upp i klass, jag väljer att ligga lågt på förhand, avslutar Osskar J. Andersson. 

Publicerad den 8 september 2020. info@sundbyholm.com

Tränarintervjuer

Samarbetspartners