Svante Ericsson hoppas på vinst med Boycott

Svante Ericsson hoppas på seger ikväll med Boycott i Lopp 7 - Hästägarkristallen


Hemmatränaren Svante Ericsson sitter upp bakom fyra hästar på Sundbyholm ikväll och bästa chans är Boycott i Lopp 7. 

Lopp 3: Optimum Bankrobber 

- Är en rätt fin häst som gått 20/2600m på bra sätt. Känns fin i jobben och har styrka för att vinna men kanske inte är så snabb. Jag tror dock han kan gå en 17 tid och hoppas han dyker upp i främtre träffen, säger Svante Ericsson. 

 

Lopp 4: Someone Skift 

- Gick ett bra lopp senast och avslutade bra i skymundan och borde gå framåt med loppet i kroppen. Nu är det tuffare emot och i bästa fall tror jag det är en platschans, säger Svante. 

 

Lopp 7: Boycott 

- Gjorde en bra debut för oss som tvåa senast och borde gått framåt med det loppet i kroppen. Frågan är vad vi hamnar härifrån då det känns som startvoltens hästar kommer vill ha köra i ledningen vilket gör att vi kan hamna på mellanhand men kanske väljer jag ett offensivt upplägg , hästen står bra till i loppet och jag hoppas och tror att vi är med i segerstriden, säger Ericsson. 

Lopp 9: Toreador 

- Är lite upp och ner i prestationerna och senast var han sämre men har hög grundkapacitet. Om han skulle ha en bra dag har han kapacitet att vara med långt framme men jag är lite osäker var han står för dagen och väljer därför att ligga lite lågt beträffande chanserna, menar Svante Ericsson. 

Publicerad den 27 oktober 2020. info@sundbyholm.com

Tränarintervjuer

Samarbetspartners