Svante hoppas på ny seger med Deliver

Svante Ericsson har stallet i toppform för dagen och har en intressant häst till start i kvällens sjunde lopp, där han hoppas kunna ta andra raka segern med Deliver.


Svante Ericsson sitter upp bakom tre hästar ikväll och är i favoritposition i V5 5 med egentränade Deliver. Så här säger Svante Ericssoon om kvällens uppsittningar. 

Lopp 1: Someone Skift 

- Är en väldigt fin häst som inte startat på ett tag och kan säkert behöva loppet i kroppen. Har dessutom fått ett ganska svårt utgångsläge och det krävs tur härifrån. Det finns bra kapacitet i hästen men med tanke på att hon inte startat på ett tag så väljer jag att ligga lågt på förhand beträffande chanserna, säger Svante Ericsson.

Lopp 5: Toreador 

- Kändes lite sämre senast från dödens, det var inte rätta trycket i honom men hade då inte startat på länge och borde därmed gått framåt med loppet i kroppen. Han kräver det lite serverat och skall helst ha ett lopp i ryggar, då kan han avsluta vasst. Ibland har han visat prov på startsnabbhet men är lite ojämn av sig på den punkten men hoppas vi kan få en bra start och hitta ner i vettig position, skulle det klaffa på vägen är han inte helt borta även vi behöver ha en del tur men löpningsförloppet menar, Svante Ericsson. 

Lopp 7: Deliver 

- Är en fin häst som är i bra form för dagen, han spetsade senast men då fanns det inga startsnabba med i loppet normat är jag inte säker på att han är så snabb att vi kan nå ledningen igen men skulle vi komma dit så kan vi mycket väl leda från start till må. Han känns fin för dagen och är helt klart min bästa chans för kvällen, avslutar Svante Ericsson. 

 

 

Publicerad den 6 juli 2020. info@sundbyholm.com

Tränarintervjuer

Samarbetspartners