Markus B. Svedberg jagar nya segrar med Le Crack Sox

Markus B. Svedberg selar ut en av omgångens stora favoriter i V86 4, Lopp 7 och det handlar om egentränade Le Crack Sox.


Markus B. Svedberg har haft ett mycket framgångsrikt år så här långt och när V86 spelet vänder till Sundbyholm på Onsdag så startar Markus två hästar. En av dessa är det femåriga löftet Le Crack Sox som dyker upp i V86 4, Lopp 7. Hästen vann direkt i årsdebuten senast på Axevalla på imponerande sätt och lär bli hårt betrodd även denna gång. Markus startar också Raoel Attack i V86 2, Lopp 5. Markus säger följande om hästarna på onsdag, 

Lopp 5: Raoel Attack 

- Gick bra senast på Axevalla som tvåa och hade gjort flera fina instaser även innan dess så formen är god för dagen. Han kan bara öppna medium från start men borde kunna få en bra position. Kusken har kört många lopp i Serbien och har bra körhänder. Jag tycker min häst skall räknas tidigt, säger Markus. 

 

Lopp 7: Le Crack Sox

- Gjorde det väldigt bra i årsdebuten och svarade för en fin prestation och det fanns krafter sparade i mål. Det är en stark och rejäl häst som är oöm för positioner och jag tycker den här uppgiften känns lämplig för honom. Jag tycker det skall vara en bra vinstchans, avslutar Markus. 

 

Publicerad den 12 juli 2020. info@sundbyholm.com

Tränarintervjuer

Samarbetspartners