Sami Saarela har laddat till lunchtravet

Till dagens lunchtrav på Sundbyholm selar Stall Sami Saarela ut fyra hästar till start och stallformen är god för dagen.


Sami Saarela har flera starthästar vid dagens lunchtrav på Sundbyholm så här säger han om dagens chanser. 

Lopp 1: Inzane

- Gick jättebra vid vinsten senast och känns fortsatt fin i jobben men stöter på en bra motståndare i Heaven Mearas som kommer bli svårslagen men gör den hästen bort sig så tycker jag att min häst skall räknas tidigt, menar Sami.  

Lopp 2: Vilda Tess

- Var lite sämre senast men fick en tuff löpning utvändigt ledaren, vi hoppas på en mer vilsam resa då kan hon knipa en bra placering, säger Saarela. 

Lopp 2: Nyxian 

- Har galopperat mycket men har bra fart i grunden och senast gick hästen väldigt bra till slut efter en tappstart och körande Kaj Widell var nöjd med hästen. Om han trampar iväg från start så hoppas jag han hittar ner i banan och med rätt löpningsförlopp så kan han vara en jätterysare, varnar Saarela. 

Lopp 5: Indian Boy Tess

- Är upp och ner i prestationerna och kan mycket när det stämmer och gillar bäst att vara med i främre träffen och har nu ett bra utgångsläge. Mika Forss har kört hästen tidigare och vunnit, löper han upp till sitt kunnande är han en outsider, avslutar Sami Saarela. 

 

Publicerad den 29 december 2020. info@sundbyholm.com

Tränarintervjuer

Samarbetspartners