Francisfromheaven har toppchans ikväll

Marcus Lillius sitter upp bakom fem hästar vid kvällens breddlopp på Sundbyholm och kvällens hetaste chans är Francisfromheaven som tränas av hemmatränaren Magdalena Ulriksson Siminski.


Lopp 4: Silver Grace

- Är lite missgynnad av spåret då hon inte kan öppna så snabbt, hoppas kunna hitta ut härifrån och i såna fall blir det ett offensivt upplägg, jag tror på en vettig segerchans då hästen är van att möta tuffare motstånd än detta, säger Marcus Lillius. 

 

Lopp 5: Star Fighter 

- Vann jag breddlopp med i somras men har ingen riktigt koll på dagsformen men upplever att hästen är bäst i ledningen och kommer därför ladda mot den positionen, meddelar Lillus. 

 

Lopp 7: Francisfromheaven 

- Går ner ordentligt i klass nu och senast jag körde henne blev det alldelles för snabb öppning så det är inget att säga om att hon tröttnade lite till slut. Hästen är väldigt startsnabb och missar knappast ledningen och går också bäst i den positionen, jag tycker det här är en riktigt bra chans och min bästa segerchans för kvällen, säger Marcus. 

 

Lopp 9: B.G. Pastor Jonte 

- Har jag ingen riktigt koll på för dagen och därför lite svårt att uttala mig beträffande chanserna ikväll, säger Lillius. 

 

Lopp 11: Diego Di Quattro

- Måste smygas lite i ryggar och kommer därför köra lite snällt med honom, en platschans hälsar Marcus Lillius. 

Publicerad den 22 december 2020. info@sundbyholm.com

Tränarintervjuer

Samarbetspartners