Red Hot Roadster kvällens bästa chans

Jörgen S. Eriksson har flera hästar till start ikväll på Sundbyholm, bästa chansen för kvällen är amatörtränade Red Hot Roadster.


Jörgen S. Eriksson startar tre hästar från stallet ikväll men bästa chansen enligt honom själv är i Lopp 4 där han gästkör hästen Red Hot Roadster.

Så här säger Jörgen S. Eriksson om kvällens chanser, 

Lopp 1- Calvados Frontline

- Är en spännande häst som var lite spänd senast på Romme och galopperade bort sig då, nu provar vi troligen barfota fram men jag vill i första hand se att han sköter sig och därför väljer jag att ligga lite lågt beträffande chanserna, säger Jörgen S.Eriksson. 

 

Lopp 3- Friendswithbenefits 

- Har inte riktigt funkat i år, ikväll provar vi helstängt huvudlag och sedan blir det skor runt om. Jag kommer ge hästen ett snällt lopp och hoppas vi kan vara trea, fyra med lite klaff på loppet, säger Jörgen S. Eriksson. 

 

Lopp 4- Red Hot Roadster 

- Har jag kört två gånger på slutet och hästen har känts mycket bra. Han kan öppna raskt så vi borde kunna få en vettig position och jag räknar med att det här skall vara en bra vinstchans, helt klart min bästa chans för kvällen, menar Jörgen S. Eriksson. 

 

Lopp 5- Abraham Frontline 

- Hoppas komma iväg bra från start då vi är få hästar på start och vore bra om vi kunde nå till ledningen eller få rygg ledaren. Hästen borde kunna rekordsänka en del och tycker inte hästen är helt borta, en outsider, säger Jörgen S. Eriksson. 

Publicerad den 25 augusti 2020. info@sundbyholm.com

Tränarintervjuer

Samarbetspartners