Ny VD/Arenachef

Pressinformation från Sörmlands Travsällskap


Jörgen Carlström utsedd till VD och arenachef i Sörmlands travsällskap

Efter en rekryteringsprocess, där vi glädjande kan konstatera att vi haft flera mycket kvalificerade kandidater, har styrelsen för Sörmlands travsällskap idag utsett Jörgen Carlström till VD och arenachef. Jörgen tillträder tjänsten omedelbart.

”Vi vill rikta ett stort tack till Per Redelius för den gärning han har gjort under många år på Sundbyholm och vi är mycket glada att i Jörgen hittat en person som både kan förvalta det som byggts upp, men också fortsätta att utveckla vår verksamhet mot den vision som vi har”, berättar ordförande Björn Frössevi och fortsätter. ”Jörgen förenar ett mycket stort hästintresse och förståelse för våra verksamhetsgrenar med en mycket gedigen erfarenhet från affärs- och organisationsutveckling utanför våra sporter. Vi har stora ambitioner med att utveckla vår verksamhet de kommande åren och är övertygade att Jörgen är ett bra val för att driva den resan framåt. Att vi andra i styrelsen lärt känna Jörgen och hans kvaliteter under ett år i styrelsen tillsammans ser vi också som ett plus”, avlutar Björn.

-Fantastiskt spännande och jag är tacksam och ödmjuk inför förtroendet jag fått, säger Jörgen Carlström.

Jag tar mig an uppgiften med respekt för en komplex, omfattande verksamhet och utmaningar i stort och smått. Jag hoppas kunna förena mina erfarenheter kring entreprenörskap och ledarskap med passion för hästen och hela hästsporten, där jag verkat som aktiv, uppfödare och hästägare i mer än 25 år. Jag ser fram emot att kunna tillföra nya idéer och kontaktnät för att utveckla verksamheten vidare men även säkerställa det fina som byggts av personal, tidigare ledare och styrelser.

Skall bli kul att sätta broddarna i backen, avslutar Jörgen

För Sörmlands travsällskaps styrelse
Björn Frössevi, ordförande

För mer information
Björn Frössevi, ordförande
bjorn@redersson.se
+46 733 36 06 03

Jörgen Carlström, VD 
jorgen.carlstrom.x@sundbyholm.travsport.se 
+46 704 49 96 06

Publicerad torsdag 5 mars 2020. info@sundbyholm.com