Myllkärrs Alma en av favoriterna i Kriteriestoet

Lise Lotte Nyström startar inte bara Myllkärrs Doris i uttagningslopp till Kriteriestoet utan har också en av förhandsfavoriterna i Kriteriestoet i högkapabla Myllkärrs Alma.


Myllkärrs Alma jagar idag en finalplats i Kriteriestoet på Dannero. Lise Lotte Nyström selar inte bara ut Myllkärrs Doris idag utan har också en av förhandsfavoriterna i det andra uttagningsloppet till Kriteriestoet på Dannero i eftermiddag. Myllkärrs Alma som inlett karriären på riktigt bra sätt och har startat fyra gånger och varit bland dom tre vid alla tillfällen och har dessutom två segrar så här långt. Idag startar hon från spår tre och det blir debut med framspår bakom bilen. Så här säger Lise Lotte Nyström om dagens uppgift: 

- Är Sveriges snabbaste treåring just nu och gick rekord senast i Rättvik. Nu blir det första gången bakom bilen med framspår så det är svårt att veta hur hon kommer ta sig iväg men sköter hon sig så har hon kapacitet att vinna loppet. Jag tycker att i normal författning så skall detta vara en bra chans, menar Lise Lotte Nyström. 

Publicerad söndag 26 juli 2020. info@sundbyholm.com