Divine mot V75

Divine har gjort flera V75 starter på slutet och visade toppform som tvåa senast på Åby. Ikväll väntar en ny start i Queen L:s lopp , V75 6 på Solvalla.


Divine har startat flitigt inom V75 cirkusen och var nära segern senast som tvåa på Åby efter att ha blivit lite hindrad i sista sväng så gick hon vasst in mot mål. Ikväll väntar en ny start inom V75 spelet på Solvalla i Queen L:s lopp. Så här säger tränaren Anna Österberg om kvällens uppgift, 

- Blev störd av Anthara Bi som galopperade i sista sväng senast och det blev lite stopp för oss och Divine fick börja om och det tar ett tag inom hon hinner växla upp tempot, troligen var det segern som rök men hästen gick bra över upploppet som tvåa. Hon känns superbra i jobben, gick ett dressyrpass igår och formen känns riktigt bra för dagen. Hon har inte startat jättemycket över 2640m och ofta har det blivit fel kört. Hon är en stark häst så distansen skall inte vara några problem. Vi ändrar huvudlaget till den här starten och sätter på helstängt ikväll. Nu blev utgångsläget väldigt trist och det krävs en del tur på vägen men hästen vore värd en seger snart efter flera fina prestationer på slutet. Jag hoppas vi skall sluta i främre träffen, hästen trivs ypperligt med Erik Adielsson i vagnen, säger Anna Österberg. 

Publicerad onsdag 19 augusti 2020. info@sundbyholm.com