Restauranger
Sugen på korv med mos? Eller en lyxig trerätters supé? Eller kanske räcker det med en slät kopp kaffe? Det är bara att välja.

Restaurangverksamheten på Sundbyholms publikplatser drivs av Musse och Lotta Sellidj och Stallbacksrestaurangen drivs av Robert Jörnegren. I verksamheten ingår två restauranger, pub och gatukök samt under sommarhalvåret även utegrillar. Lägg därtill även konferensverksamhet och catering med leverans av lunchlådor.

Grimman 016-966 55

Restaurang Grimman är belägen på bästa plats i publikhallen. Från bordet har du full kontroll över vad som händer på banan.
Restaurangen har 560 platser.

Stallbacksrestaurangen 016-966 57

Stallbacksrestaurangen erbjuder från grunden vällagad husmanskost alla vardagar, samt att vi har utökad meny under tävlingsdagarna. Utöver detta kan festcatering och lunchcatering beställas. Restaurangen har 80 sittplatser inomhus samt uteservering. Läs gärna mer om oss på www.stallbacksrestaurangen.se 
Välkommen önskar Robert Jönegren med personal.

Bar & servering
I publikhallen finns även bar, cafeteria och enklare servering med dagens rätt. I anslutning till publikhallen finns gatukök med exempelvis korv och hamburgare på menyn.

Representationsvåningen Loppet
Loppet är en flexibel lokal som kan delas upp i tre mindre avdelningar, perfekt lämpade för olika former av representation. Lokalen kan exenpelvis användas för sälj och kundträffar, kick-off-arrangemang eller personalutbildningar på såväl dagtid som i samband med större tävlingar.

Mer information finns på Restaurang Grimmans hemsida samt Stallbacksrestaurangens hemsida.