V75 - Breeders Crown 10-11 november 2018

Breeders’ Crown är ett internationellt travkoncept som kom till Sverige 1991. Förebilden är hämtad från USA. Breeders’ Crown är en unik tävlingsserie som hela travbranschen ligger bakom, det vill säga Svensk Travsport, ATG, uppfödare, hingstägare, hästägare och sponsorer.

Sundbyholmstravet har haft förmånen att vara värd för evenemanget sedan 2007 och ifjol arrangerades finalerna för tionde gången i ordningen. Breeders Crown lockar landets allra bästa unghästar och landets kuskelit finns på plats under hela travhelgen. V75 tävlingarna pågår i dagarna två med vanliga V75 tävlingar på lördagen och en extra V75 omgång med Breeders Crown finaler under söndagen. Evenemanget får ett rikstäckande fokus och många tillresta till Eskilstuna.

Vill du vara med och skapa denna travfest och få en spännande travhelg med högklassig travsport och chansen att nå ut till en stor publik, tveka inte att ta kontakt med oss. Tillsammans kan vi skapa ett evenemang där du kan ta med både personal och kunder och uppleva travsporten när den är som bäst. Det finns flera olika varianter kring upplägg och vi svarar gärna på dina frågor kring evenemanget.

Pris: enl. offert

Välkommen att höra av er för mer information!